spot_img
spot_img

Man aangehouden voor zware mishandeling van jongere broer

Atualizado há

- Publicidade -

Een man is door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden geworden voor het mishandelen van zijn jongere broer. Het gaat hier om de 38-jarige Balradj J. die op vrijdag 27 september is aangehouden voor zware mishandeling.

Volgens verklaring van het 24-jarige slachtoffer kreeg hij een woordenwisseling met zijn oudere broer Balradj in de keuken van hun woning binnen het verzorgingsgebied van de politie van bureau De Nieuwe Grond.

Balradj werd zo boos dat hij een mes pakte waarmee hij zijn jongere broer ettelijke steekverwondingen toebracht. Na zijn daad verliet hij de woning. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch ziekenhuis alwaar hij medisch behandeld is geworden. Hij is voor verdere behandeling doorverwezen naar een plastische chirurg.

- Publicidade -

De politie van De Nieuwe Grond kwam erachter waar Balradj zich schuil hield op een woonadres in Paramaribo. Hij werd op dat adres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: