spot_img
spot_img

Man aangehouden voor lossen van schoten op appartement

Atualizado há

- Publicidade -

Een man die schoten op een appartement loste aan de Verlengde Picassostraat is op 14 augustus aangehouden door de politie. Het gaat hier om de 46-jarige Mehmet K. die door de politie van het bureau Geyersvlijt is aangehouden. De politie deed na de melding dat in de Verlengde Picassostraat schoten zijn gelost, de locatie aan.

Daar aangekomen werd de beller zijnde de beheerder van een appartement aangetroffen. Hij verklaarde dat hij omstreeks middernacht schoten hoorde. Hij ging de straat op om te zien wie de schoten loste. Het bleek zijn overbuurman Mehmet, K. te zijn.

Mehmet schreeuwde de aangever toe dat hij de verlichting van zijn appartement uit moest doen omdat die- de verlichting- hem hinderde. Dat als de aangever hieraan geen gevolg zou geven op hem geschoten zou worden. Terwijl de buurman dit zei, loste hij schoten af op het appartement. De aangever ging plat liggen om niet geraakt te worden. Vervolgens bracht hij zichzelf in veiligheid. Hij heeft de politie toen niet meteen gebeld.Enkele uren daarna loste Mehmet weer schoten af en toen belde de aangever de politie op.

- Publicidade -

Mehmet werd aangedaan. In zijn woning zijn aangetroffen en in beslag genomen een rifle en een vuistvuurwapen. Mehmet bleek geen vergunningen voor deze wapens te hebben. Bij zijn voorgeleiding verklaarde Mehmet niet te weten wanneer en waarop hij geschoten heeft. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij voor poging tot doodslag, bedreiging, vernieling en illegaal vuurwapenbezit in verzekering gesteld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: