spot_img
spot_img

Luchtvaartdienst wast handen in onschuld

Atualizado há

De Luchtvaartdienst wast haar handen in onschuld met betrekking tot de kwestie waarbij de helikopterambulance van HI-Jet maandag werd verboden om enkele VHP-ers die betrokken waren bij een zware aanrijding op de Oost West verbinding op te halen.

Volgens Robby Venlo, hoofd van de dienst, beschikte de vliegmaatschappij niet over de nodige bescheiden om te mogen opstijgen. Ook werd er geen gewag gemaakt van het feit dat het om een spoedeisend geval gaat. Volgens de regels van de Luchtvaartdienst is het verboden om nachtelijke vluchten uit te voeren tenzij het gaat om een noodgeval en dat was niet duidelijk uit de stukken die HI-Jet heeft overhandigd; althans dit stelt Venlo in een uitgegeven verklaring.

De VHP zelf heeft nuchter gereageerd op  het incident en wees geen boze vinger naar coalitiepartijen. Zij betreurt echter wel dat een miscommunicatie tussen de luchtvaartdienst en HI-Jet ervoor heeft gezorgd dat de personen die betrokken waren bij de aanrijding niet geholpen konden worden. Gisteren werden de gewonde partijenleden van de VHP alsnog overgebracht naar Paramaribo. Die vertrokken uit Paramaribo en gingen richting Nickerie om een massameeting bij te wonen van V7, het politiek blok waar de VHP deel van uitmaakt.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App