Het webportaal van LPM News werd maandag opnieuw gelanceerd met meer mogelijkheden.

Publicidade

LPM News keerde op maandag 7 juli terug met een vernieuwd webplatform, na een transformatieproces van vier dagen. Het logo heeft een nieuwe aanzicht met rood en zwarte details. Het nieuwe logo benadrukt de interactie met de virtuele wereld welke vertegenwoordigd is door de internetbol en het dialoogvenster.

De hoofdpagina van het portaal heeft nu een totaal ander gezicht en volgt de actualiteiten van de belangrijkste wereldportalen. Bij het openen van het portaal treft men nieuwsfeeds dat bestaat uit drie hoogtepunten. Daarnaast biedt LPM-internetgebruikers meer diensten, zoals de dagelijkse dollarkoers, meest gelezen rapportages en een weersvoorspellingen van hetgeen zich afspeelt in Suriname en de rest van de wereld.

Luiz Paulo – hoofdredacteur van LPM News

“In vier dagen tijd hebben we grote veranderingen gebracht aan onze portal. Er is gewerkt geworden met een gespecialiseerd bureau dat gewerkt heeft aan belangrijke projecten in Brazilië, een land waar journalistiek hoog in het vaandel wordt gehouden en een brede technologische ontwikkeling heeft. We hebben het logo opnieuw ontworpen. Er zullen verdere verbeteringen komen, “zei Luiz Paulo, hoofdredacteur van LPM News.

Een andere nieuwigheid dat is bijgekomen is dat de portal op andere sociale netwerken is ingevoegd. Voorheen was LPM slechts te vinden op één platform, Facebook. “Nu hebben we dit uitgebreid, we zijn ook op Twitter en Instagram. Het zijn applicaties met een brede en zichtbaarheid beïnvloeding over de hele wereld, en zullen helpen bij de verspreiding van onze journalistieke productie,” voegde Luiz Paulo toe.

De structurele veranderingen in LPM News stoppen niet bij de genoemde veranderingen en verbeteringen. Met het oog op uitbreiding en verandering is er ook meer bijgekomen voor het Surinaamse portaal en is het personeel uitgebreid. “Vandaag hebben we journalisten in Paramaribo, die voor het lokaal nieuws zorgen, maar we hebben ook een correspondent in Brazilië, omdat we een sterke band hebben met de Brazilianen,” concludeerde Luiz.

Comentar

Comentar