Zowel de Guyanees Lionel D’Andrade als de Nederlandse Carolien Marlet hebben hun titel tijdens de 11de Srefidensi Mararthon, die op zaterdag 22 november gehouden werd, weten te prolongeren. Bij de mannen was D’Andrade met een tijd van 2 uur, 57 minuten en 50 seconden de snelste te bij de mannen.

 

Publicidade

Als nummer 2 eindigde de Italiaan Silvio Baravelli, die echter gediskwalificeerd werd voor het twee keer afleggen van dezelfde parcour. Uiteindelijk werd Syverio Simison van SNL de nummer 2 en ook de eerste Surinamer met een tijd van 3 uur, 3 minuten en 31 seconden. Als nummer 3 bij de mannen eindigde de Surinamer Guillermo ‘Rasta Udenhout, terwijl de vierde plaats goed was voor good old Steven Vismale. Als nummer 5 ging over de finish de Frans-Guyanees Alexis Collins.

 

Bij de vrouwen won Marlet met een tijd van 3 uur, 29 minuten en 47 seconden. Op de tweede en derde plats eindigden respectievelijk de Guyanese Euleen Joshia-Tanner en landgenote Cyrleen Phillips. Irene Tijndal eindigde als eerste Surinaamse vrouw met een tijd van 4 uur, 23 minuten en 7 seconden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentar

Comentar