spot_img
spot_img

Lijken hengelaars geborgen

Atualizado há

- Publicidade -

Twee hengelaars zijn zondagmorgen verdronken in de omgeving Mamadam op het stuwmeer. De ontzielde lichamen van de twee hengelaars, 46-jarige Romeo Nanhekhan en de 29-jarige Winai Nirandjan, zijn zondagmiddag geborgen.

De politie van Bronsweg kreeg op zondagmorgen de melding van het Command Center dat acht mannen bezig waren te hengelen in de omgeving Mamadam op het stuwmeer. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat Romeo vermoedelijk op zoek was naar een geschikte hengelplekje. Hij verplaatste zich daarbij in het ondiepe water. Romeo geraakte vermoedelijk door onoplettendheid van de ondiepe plek in de diepte. Twee andere hengelaars waaronder Winai schoten de drenkeling te hulp. Winai verdween tijdens zijn reddingsactie ook in de diepte.

De politie van Bronsweg en Atjoni alsook de duikersploeg van de brandweer Paramaribo startten met de zoekactie naar de twee hengelaars. Het lukte de duikersploeg in de middaguren om de lichamen uit het water te halen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van beide hengelaars vast.

- Publicidade -

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van Romeo en Winai afgestaan aan de nabestaanden.

Foto: LPM News

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: