spot_img
spot_img

Lijk van vrouw opgerold in mat aangetroffen

Atualizado há

- Publicidade -

Het lijk van de 36-jarige Guyanese vrouw Phona Sellyfan Pherson werd zaterdag in haar woning aangetroffen. Haar ontzielde lichaam is opgerold in een vloermat en in de woning achtergelaten. De politie van het ressort Albina kreeg op g 3 augustus de melding van de  lijk in een woning. Het vermoeden bestaat dat de vrouw om het leven is gebracht.

Pherson  woonde met haar man op het adres in kwestie. Op die bewuste zaterdag, voor de ontdekking van het lijk, heeft men de levenspartner van Pherson van huis zien  gaan met een tas in zijn bezit. De man is van Guyanese komaf. De dader heeft na de daad de televisie aangemaakt om te doen lijken alsof het slachtoffer ernaar keek. Een kennis van het slachtoffer ging naar de woning om de vrouw te bezoeken en trof haar dood aan. De man van de vrouw is als verdachte aangemerkt in deze zaak.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Phona Sellyfan Pherson voor obductie in beslag genomen. De politie van Albina heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan recherche van Regio Oost.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: