spot_img
spot_img

Launche Road Safety Week

Atualizado há

- Publicidade -

Met het overhandigen van een poster aan het ministerie van Volksgezondheid door het Korps Verkeervrijwilligers Suriname (KSV) is de Road Safety Week gisteren van startgegaan.

De poster bevat tien verkeersgeboden die het gedrag van verkeers deelnemers zouden moeten beïnvloeden. Volgens Eugenie Esajas, ondervoorzitter van het Korps Verkeervrijwilligers Suriname baart het verkeer hun veel zorgen. Dit omdat ons land al tussen de zestien en achttien verkeersdoden per honderdduizend inwoners zit.

Omdat het ministerie van Volksgezondheid zich in maart gecommitteerd heeft aan het Strategisch plan “Verkeersveiligheid 2018-2021”, heeft het KSV ook aan het ministerie een poster gegeven.

- Publicidade -

Johanna Lakisharan, beleidsmedewerker op het ministerie, zegt dat met het committeren van het plan het ministerie samen met andere partners toegezegd heeft te werken aan de actiepunten die zijn opgenomen in dit plan. Een  daarvan is ervoor zorgen dat het aantal verkeersdoden met dertig procent vermindert in vergelijking met 2016.

Volgens Lakisharan is een grote uitdaging op dit moment het opzetten van een ambulancedienst. Het doel hiervan zal zijn om kwaliteits verbetering naar elk slachtoffer te brengen. De Road Safety Week loopt van 6 mei tot en met 13 mei.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: