spot_img
spot_img

Langere openingstijden voor e-ID

Atualizado há

- Publicidade -

Naar aanleiding van de enorme toeloop voor het maken van e-ID-kaarten heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken de openingstijden van bepaalde bureaus voor burgerzaken verruimd. Het gaat om die van Combe, Flora en Kwatta in Paramaribo, La Vigilantia in Para, Meerzorg voor Commewijne, Groningen in Saramacca en in Nickerie  zijn dat Nieuw Nickerie, Corantijnpolder en Henar.

Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld om van maandag tot en met donderdag tot 17:00 uur en op vrijdag tot 16:30 uur de e-ID–kaarten aan te vragen en af te halen. De Bureaus voor Burgerzaken te Groningen, Nieuw Nickerie, Corantijnpolder en Henar zijn alleen op de vrijdag langer opengesteld en wel tot 16:30 uur.

De productie van de e-ID is in de maand maart officieel gestart. Een van de doelen voor het invoeren van deze elektronische identiteitskaart is om de kwaliteit van het identificatiebewijs te verbeteren. De gemeenschap heeft hierbij drie jaren om de oude pvc-kaarten in te ruilen voor de elektronische-kaart.

- Publicidade -

Foto: NII

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: