“Prachtige opzet. Dít is kwaliteit. Zó hoort het in de showbiz.” Dit zijn enkele reacties van enthousiaste aanwezigen zondagavond, na de officiële presentatie van de twaalf composities van Suripop XVIII, welke in de ballroom van hotel Torarica gehouden werd.

Door de clips ‘live’ via de televisiezender ATV uit te zenden terwijl de de cd’s en dvd’s aan de componisten overhandigd warden, leek de presentatie hiervan meer op een thuisshow. De Stichting Ter Bevordering van Kunst en Kultuur (STBKK) heeft voor dit concept gekozen aangezien volgens Henk van Vliet, de ondervoorzitter van STBKK, Suripop van het volk is en we ze dus bij de introductie willen betrekken.

Publicidade

Naast de introductie van de cd/dvd mochten de componisten de opzet van hun clips mede helpen bepalen. Het publiek genoot zichtbaar van de nieuwe Suripop nummers bij de lancering.

STBKK heeft van de afgelopen achttien Suripop- finales een collectors-dvd samengesteld die op de avond van de finale verkocht zullen worden. De finale van het Suripop XVIII wordt op 1 augustus gehouden.

Comentar

Comentar