spot_img
spot_img

KPS boodschap: ”houdt u zich aan de bevelen en instructies van de politieambtenaar tijdens de AVD”

Atualizado há

- Publicidade -

Het Korps Politie Suriname (KPS) doet een beroep op zowel de wandelaars als de toeschouwers om zich te houden aan de bevelen en instructies van de politieambtenaren, die belast zullen zijn met het vlot en veilig doen verlopen van de avondvierdaagse (AVD) dat gehouden wordt op 24 april tot en met 27 april.

Aan rij- en voertuigbestuurders wordt gevraagd om ook mee te werken aan de vlotheid en veiligheid op de wegen. Met name op de wegen waar er gelopen zal worden door de wandelaars en waar meestal grote groepen toeschouwers zich bevinden.Van de weggebruikers wordt verwacht dat zij zich stipt houden aan de instructies van de politie en waar nodig de straten vermijden waar er gelopen wordt. Stelt u zich op de hoogte van de looproute, zodat u op tijd kan inspelen hierop, meldt het KPS.

Als laatst vraagt de politie aan zowel de actieve als de passieve deelnemers om zich beschaafd te gedragen op of langs de openbare wegen en geen leuzen te gebruiken of opmerkingen te maken die beledigend zijn voor anderen. Respect krijgt u door respect te geven, aldus het KPS.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: