spot_img
spot_img

KLM repatriëringvlucht succesvol uitgevoerd

Ruim 264 personen zijn zondag aangekomen met een repatriëringvlucht van de KLM.

Atualizado há

- Publicidade -

De vlucht uit Nederland terug naar Suriname is goed verlopen. De afhandelingsprocedure op Schiphol is feilloos verlopen. Op deze vlucht zijn zowel SLM als KLM tickethouders aanwezig. De Surinaamse ambassade heeft alles in het werk gesteld om de derde groep repatrianten uit Nederland veilig en op een verantwoorde wijze terug te vliegen naar Suriname.

Na aankomst zijn alle passagiers verplicht voor minimaal 14 dagen in quarantaine geplaatst worden, op een door de overheid aangewezen locatie. Bij quarantaine zorgt de overheid voor transport vanuit het vliegveld naar de quarantaine gelegenheid, verblijf gedurende incubatieperiode (14 dagen), voeding & drank, medische voorzieningen inclusief monitoring door verpleegkundigen en artsen, sanitaire voorzieningen en veiligheidsfunctionarissen.

De KLM vliegtuig vertrekt vandaag weer terug naar Nederland. Het zal gestrande personen in Suriname terugvliegen naar Nederland. Deze die in het bezit zijn van een KLM-ticket hoeven niet meer te betalen voor een vliegticket maar passagiers van SLM en Tui moeten wel een nieuwe ticket aanschaffen om mee te gaan met deze vlucht. Zo een ticket kost USD 725.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: