spot_img
spot_img

Kerstenmall binnenkort Suriname Times Mall

Atualizado há

- Publicidade -

Er wordt momenteel heel hard gewerkt aan het Kersten Warenhuis. Als de werkzaamheden af zijn zal het gebouw omgedoopt worden tot Suriname Times Mall.

 

Het is niet bekend hoe lang de werkzaamheden zullen duren. Evenmin weet men als het gebouw een complete make-over zal krijgen. Het gebouw is thans in handen van een Chinese ondernemer die het gekocht heeft van de firma Kersten.

- Publicidade -

 

Clifford Marica, leider van de actiegroep die namens de Evangelische Broeder Gemeenschap Suriname (EBGS) de verkoop van het Kerstengebouw tegen wilde houden, zegt nog steeds teleurgesteld te zijn over de gang van zaken. De groep heeft ruim een jaar middels vreedzame protestmanifestaties, gebed en zang aandacht gevraagd voor het terugdraaien van de verkoop. De EBGS had gedacht dat de overheid zou bemiddelen hierin, geeft Marica aan.

 

Volgens hem is het proces van de verkoop nooit gestuit, aangezien er miljoenen Amerikaanse dollars ertegen aan zijn gegooid. “Het is hebzucht voor geld. Het is niet zo dat Kersten in financiële problemen was en geld nodig had. Het is een goed draaiend bedrijf.” Hij blijft erbij dat er een onderzoek moet komen naar de manier waarop het warenhuis door een directielid van Kersten is verkocht.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: