spot_img
spot_img

KBS heef druk activiteitenweek achter de rug

Atualizado há

- Publicidade -

KBS heeft in deze week enkele activiteiten afgewerkt. Zo arriveerde op  16 juni de 5e missie uit Haaglanden in Suriname voor het verzorgen van scholing sessies aan officieren en onderofficieren van het KBS. Het geheel is een voortzetting van eerdere verzorgde bijscholing sessies aan het personeel van de afdelingen preventie en repressie, waarbij verdieping was in de onderdelen didactiek, commandovoering en preventie.

De ruim 55 personeelsleden die participeren aan deze sessies, werden allen voor deelname aan deze activiteit gecertificeerd. De 6e missie uit haaglanden wordt in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht. Het KBS heeft intussen op basis van de eerder gesloten overeenkomst, vanuit haaglanden een 2e container met hulpgoederen mogen ontvangen. Op korte termijn zal een 2e groep KBS collega’s een oriëntatie-stagebezoek aan Brandweer Haaglanden brengen.

Op 17 en 18 juni werd de 3e training ‘Persoonlijk Management’ voor het KBS personeel van Saramacca gehouden. Deze trainingen zijn mede mogelijk door de samenwerking met SPWE (Stichting Productieve Werk Eenheden) en de afdeling Business Support Unit van het Ministerie van Arbeid. De thema’s verandermanagement, ethiek, leiderschap en communicatie werden zeer praktische en interactief behandeld. De 4e training zal op 27 en 28 juni voor het personeel van Brandweer Nickerie worden gehouden.

- Publicidade -

In deze week heeft de brandweer van post Knuffelsgracht op 20 juni een Open Dag in het Jeugdcentrum voor de VOJ-studenten van de omliggende scholen gehouden. Het doel van de brandweer Open Dagen is divers, met als rode draad het op gang brengen van bewustzijn van brandveiligheid en zelfredzaamheid bij de bezoekers. Verder heeft de schooljeugd kennis mogen maken met het beroep brandweer, als ook het materiaal en materieel van het KBS. De pupillen van de Frowein-, Selecta-, Ritfeldschool en LTS Drambrandersgracht, zijn de uitdaging in de rook simulatieruimte aangegaan. Deze praktische ruimte is van vluchtmogelijkheden voorzien, die bij minder zicht (rook)  het ‘veilig vluchten’ bij met name brand  moeten garanderen.

Foto: KBS

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: