Jairon Martins lanceert nieuwe dvd

Muzikant ging naar Goiânia, de grootste artiestenstad van Brazilië.

Dromen van Braziliaanse artiesten worden niet alleen verwezenlijkt in Brazilië. In Suriname, waar hij al 12 jaar woont, werd Jairon Martins ondernemer voordat hij definitief investeerde in muziek, wat in 2020 gebeurde, geïnspireerd door artiesten die wereldwijde bekendheid geniet, zoals Bruno & Marrone, Daniel, Tião Carreiro en Milionário & José Rico.

Zelfs de pandemie van Covid-19 zorgde er niet voor de zanger zijn plannen niet uitstellen. Om uitvoering aan te geven, ging Jairon naar de hoofdstad van de sertanejo, nam meer dan 20 nieuwe nummers op, waarvan twee met werd opgenomen met speciale artiesten. Het publiek heeft al vroeg een deel van mogen horen. Afgelopen zondag bracht de zanger “Pra Que Se Apegar” uit op radio en digitale platforms.

“Ik ging naar Goiânia, omdat mijn producer daar heeft gewerkt met belangrijke namen, zoals Cleber & Cauan. Met deze opname hebben we enkele nummers met copyright, maar de meeste nummers zijn opgekocht. Ik heb twee video’s op de dvd: Thiago Costa, die met mij samenwerkt in het nummer ‘Vou Beber’, en Joan Neto & Daniel, die met mij het nummer ’45 Sogras’ zingt.

De plannen van de zanger zijn nu gericht op het promoten van nieuwe nummers en het vullen van zijn repertoir, zodra de pandemie van Covid-19 voorbij is. “Met het eerste nummer dat op mijn YouTube-kanaal is uitgebracht ‘Quando o Meu Telefone Tocar‘, hebben we al veel views, vooral in het de stad Pará, in Oeiras”, zei Jairon in een interview met LPM News.

Een droom van een kind

Het muziek carrière van Jairon begon als kind, op 7-jarige leeftijd, toen de familie van de zanger Jairon Martins uit de staat Maranhao vertrok naar de staat Ceara. “Ik neuriede in de badkamer en al snel nam mijn moeder me mee naar de Baptistenkerk van Fortaleza en sindsdien werd ik daar een evangelische zanger. Pas na 16 ging ik me verdiepen in wereldmuziek”, legde Jairon uit.

Toen gingen met deuren open en de artiest moest zijn tijd verdelen al ‘ondernemer’ zodra hij in Suriname was, in 2008. Te midden van de onzekerheid die hem ertoe bracht om van huis te vertrekken, zag Jairon een toekomst in muziek, welke natuurlijke gepaard ging met uitdagingen, echter hefet hij succes gehaald.

“Wat betreft de vervolgstappen zijn er nog onzekerheden. Ik ben heel bewust wat betreft mijn zangcarrière, maar zoals ik al zei, het is mijn droom, en waarom zou je niet willen dromen, zelfs niet te midden een wereldpandemie? We hebben al stap gezet. Mijn muziek speelt al op de radio, vooral in Curralinho, Pará, voegde hij aantoe.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar