spot_img
spot_img

Installatie personeel hoofdstembureaus

Atualizado há

Circa tachtig personen die zullen werken op de hoofdstembureaus worden op woensdag 11 februari in het Lalla Rookhgebouw geïnstalleerd. Per district gaat het om gemiddeld acht personen: een voorzitter (de dc), een plaatsvervangend voorzitter, drie leden en drie plaatsvervangende leden. Deze personen zullen leiding geven aan de hoofdstembureaus, geeft de deken van de dc’s en dc van Wanica, Roline Samsoedien, aan.

Het gros van de dc’s zullen voor het eerst hun taak als voorzitter van een hoofdstembureau uitoefenen. Samsoedien spreekt de hoop uit dat de dc’s hun werk naar tevredenheid en naar eer en geweten zullen uitvoeren. Zij verwacht dat de dc’s de verkiezingen in goede banen zullen leiden en dat er geen fouten zullen worden gemaakt.

De districtscommissariaten zijn momenteel bezig met de registratie van het stembureaupersoneel, waarvoor er heel veel belangstelling is. Op de districtscommissariaten Paramaribo Zuidwest en Noordoost hebben zich reeds circa 2.100 personen zich aangemeld. Daarnaast zijn er nog zo’n 4.000 registratieformulieren uitgegeven.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App