spot_img
spot_img

Identiteit doodgeschoten Braziliaan Goliath gebied nog niet bekend

Atualizado há

- Publicidade -

Een Braziliaanse man, wiens identiteit nog niet is vastgesteld, is op zondagmorgen 2 juni doodgeschoten door een struikrover in het Goliath gebied. Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer samen met de 28-jarige getuige L.F. op een “All Terrain Vehicle ” (ATV) reden laat de Public Relations afdeling van het Korps Politie Suriname (KPS) weten.

Volgens verklaring van de getuige L.F. verminderde het slachtoffer zijn snelheid voor een kuil op het bospad waarin zij reden. Dat op nagenoeg hetzelfde moment vanuit het bos geschoten is op zijn metgezel die van de ATV op de grond viel. Uit het bos kwamen toen twee gemaskeerde struikrovers tevoorschijn. Een van deze criminelen had een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Met de kolf van dat wapen bracht hij L.F. een slag toe aan zijn hoofd. Die viel op de grond en deed daarbij alsof hij bewusteloos was geraakt.

- Publicidade -

Vervolgens sleepten de struikrovers het lichaam van het slachtoffer het bos in. De getuige L.F. maakte gebruik van die gelegenheid om weg te vluchten en om hulp te zoeken. Het slachtoffer heeft een schotverwonding opgelopen in zijn borststreek. De criminelen hebben twee zaktelefoons, een halsketting, een kettingzaag, een jachtgeweer en de ATV buit gemaakt. Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de Braziliaanse man in beslag genomen.

De politie van de afdeling Recherche Midden is belast met het onderzoek.

Foto: Social Media

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: