spot_img
spot_img

HI&T helpt cullinair toerisme verder ontwikkelen met bijbrengen Thaise kookkunsten aan SHTTC studenten

Atualizado há

- Publicidade -

Om de cullinair toerisme in ons land verder te helpen ontwikkelen, heeft minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme na een bezoek aan Thailand te hebben gebracht, een voorstel gedaan aan de Thaise ambassadeur om SHTTC-studenten de Thaise kookkunsten bij te brengen.

In dit kader zijn enkele Thaise Chef koks op bezoek in Suriname en hebben in samenwerking met de Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC) een benefietdiner voorbereid. De opbrengsten van de benefietdiner zijn bestemd voor de SHTTC, die een belangrijke bijdrage levert op het gebied van Hospitality en Toerisme. Jaarlijks levert zij 250 studenten af, die toegang krijgen tot de arbeidsmarkt.

SHTTC-Studenten van niveau 2 werden op woensdag 20 maart 2019 de Thaise technieken bijgebracht en konden zelf meehelpen aan het voorbereiden van het diner. Het is volgens ambassadeur Surasak Suparat de eerste keer dat een derlijke uitwisseling plaatsvindt in Suriname. Hij zegt heel erg blij te zijn, dat dit mogelijk is gemaakt, omdat ons land heel veel producten uit Thailand importeert.

- Publicidade -

Ook Micle Fung You Kee van Soeng Ngie & Co geeft zijn volle ondersteuning aan dit project, omdat hij graag jonge mensen wilt stimuleren. Verder is zijn bedrijf de grootste importeur van Thaise producten. Hij juicht het initiatief van minister Tsang daarom enorm toe.

Foto: HI&T

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: