spot_img
spot_img

Herregistratie voor Covid-19 dispensatie gestart

Huidige dispensatiebrieven vervallen op 31 januari

Atualizado há

- Publicidade -

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname roept, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid, alle houders van dispensatie brieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich te herregistreren. De herregistratie, in verband met de verscherping en of  aangepaste methode van de controle door de politie, dient te geschieden via de website: covid-19.sr en wel vanaf 4 januari 2021 tor en m et 15 januari 2021.

Indien de herregistratie is gevalideerd, wordt men opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring ontvangt men per mail. Voor de goede orde kan vermeld worden dat per 31 januari 2021 alle dispensatie brieven komen te vervallen. Bij controle door de politie zult u slechts uw identiteitsbewijs en eventueel bedrijfspas moeten overleggen.Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien men vragen heeft, kunnen die gesteld stellen via het e-mailadres: kpscovid19sec@gmail.com Namens de voorzitter van het covid-19 coördinatieteam KPS en directeur Nationale Veiligheid, respectievelijk de commissaris van politie Mr. H Seedorf en de luitenant-kolonel Mr. D. Veira, wordt op de mensen een beroep gedaan om ongerief te voorkomen door tijdig te her-registreren.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: