spot_img
spot_img

Goudzoeker doorgeschoten door Braziliaanse bende

De politie bevestigt dat het om een Braziliaanse bende gaat.

Atualizado há

- Publicidade -

Een goudzoeker werd afgelopen dinsdag om het leven gebracht door een Braziliaanse bende. Het geval deed zich voor in de regio Mamainie, in het district Brokopondo, waarbij een goudzoeker om het leven werd gebracht. Volgens de politie zou een gewapende groep, bestaande uit drie Brazilianen, de plaats zijn binnengevallen, goud hebben gestolen en het slachtoffer in het hoofd hebben geschoten.

Volgens een bron van LPM News had de bende een kano gehuurd om naar de regio te reizen. De eigenaar vertrouwde de zaak niet en heeft vervolgens de politieman gebeld, die hen niet op tijd kon vinden.

Uit voorlopige onderzoek was de groep verborgen en pleegde dagen later de aanval. De tweede aanval vond pas drie dagen later plaats. De bende arriveerde vroeg in de middag bij de mijn en troffen het slachtoffer aldaar. Het slachtoffer heeft namelijk geweigerd om het slot open te doen van de plek waar het goud bewaard werd.

Op een gegeven moment onderstond er een gevecht tussen de bende leden en de man. Niet lang daarna heeft een van de bendeleden de man doodgeschoten, die ter plekke stierf. Het ontzielde lichaam van de goudzoeker is door de politie in beslag genomen in opdracht van het Openbaar Ministerie.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: