spot_img
spot_img

Gestolen bromfiets voor SRD 200 verkocht

Atualizado há

Een man heeft een bromfiets van zijn buurman gestolen en deze voor het luttel bedrag van SRD 200 doorverkocht.

De politie de dief toevallig op het spoor tijdens surveillance in het ressort Uitvlugt. Toen merkte de politie op dat een bromfietser zonder helm in het verkeer reed. De bromfietser werd gesommeerd te stoppen, maar koos het hazenpad. De politie reed hem op een gegeven moment klem en bij onderzoek kon hij geen documenten overleggen.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De bromfietser verklaarde aan de politie dat hij de bromfiets had geleend van een vriend die zich ook op het politiebureau kwam aanmelden. Die vriend kon ook geen documenten van de bromfiets overleggen en verklaarde de bromfiets te hebben gekocht voor SRD 200 bij Rito R.

Rito werd opgespoord en aangehouden.

Tijdens het onderzoek bleek de bromfiets op naam te staan van een man die enkele dagen eerder aangifte van diefstal van zijn bromfiets had gedaan. Naderhand bleek het de buurman van Rito te zijn. Bij een onderzoek op het woonadres van Rito werd nog een bromfiets en een frame aangetroffen en in beslag genomen. De politie vermoed dat Rito de bromfiets helemaal heeft gesloopt.Rito werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: