spot_img
spot_img

Geen vliegtuig sporen ontdekt

Atualizado há

- Publicidade -

Marc Refos, voorzitter van de stichting ter bevordering van de motorsport in Suriname (Motosur) geeft aan nog nooit sporen van een vliegtuig te hebben opgemerkt op haar racebaan te Para.

Marc Refos – Voorzitter van de stichting Motosur (Foto: Luiz Paulo)

De Cessna die dinsdagmiddag neerstortte kwam terecht in een onbeheerd stuk bos van de racebaan. Het uit Brazilië afkomstig toestel werd vermoedelijk gebruikt voor de transport van drugs. Niet ver van het vliegtuig werd een lichaam van een manspersoon gevonden van Braziliaanse afkomst. De politie gaat ervan uit dat het hier om de piloot gaat. Uit zijn persoonlijke bezittingen werd opgemaakt dat hij de Braziliaanse nationaliteit heeft en volgens de naam Ruy Fernandes Freitas de Carvalho door het leven ging.

Hoewel de baan best bruikbaar kan zijn voor zulke type vliegtuigen is Refos van mening dat de baan relatief dichtbij de Johan Adolf Pengel luchthaven ligt. De radar van de luchthaven kan dus aangeven als er een vliegtuig in de buurt landt. De Motosur organisatie werd dinsdag verboden door de politie om het terrein te betreden. Refos is zelf nog niet gehoord door de politie.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: