spot_img
spot_img

Geen noemenswaardige verschillen tijdens hertelling Paramaribo

Atualizado há

De hertelling van de stemmen van de 38 stembureaus in Paramaribo duren voort.

Sinds zondag zijn werkers van het Hoofdstembureau Paramaribo in de Anthony Nesty Sporthal (ANS) druk bezig met de telling. Tot zover zijn er geen noemenswaardige verschillen gevonden die van invloed kunnen zijn op de zetelverdeling in Paramaribo.

De hertelling komt nadat de Nationale Democratische Partij (NDP) van president Desi Bouterse protest had aangetekend tegen de stembusuitslag bij 21 stembureau ’s.
Het Hoofdstembureau Paramaribo nam het zekere voor het onzekere en ging ertoe over om de uitgebrachte stemmen bij 38 stembureaus te tellen. Daarbij waren er ook enkele bureau’s die nog niet geteld waren.

Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) is niet blij met de gang van zaken rond de telling in Paramaribo. OKB-voorzitter Jennifer van Dijk-Silos zegt dat indien het Hoofdstembureau van Paramaribo geen hertelling had geïnitieerd het OKB er wel om zou vragen. Nu al wordt gesuggereerd dat deze verkiezingen geen schoonheidsprijs verdiend. Zoals de zaken er nu wel voor staan blijft de NDP op 26 zetels, V7 op 18 zetels, AC op 5, DOE op 1 en PALU op 1 zetel.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: