Publicidade

Het ligt ook in de planning het gedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat dat ligt tussen Limesgracht en de Gemenelandsweg in de tweede week van december open te stellen voor het verkeer. Dat betekent dat voor de kerstviering de totale weg zal worden vrijgegeven voor het verkeer.

De stagnaties bij de laatste fase van de rehabilitatiewerkzaamheden aan de Zwartenhovenbrugstraat zijn zo goed als overbrugd. De medewerkers van de Baitali Group zijn momenteel bezig met het uitvoeren van werkzaamheden op het trottoir van dit weggedeelte. De wegstrekking die ligt tussen het Molenpad en de Limesgracht, wordt volgens planning in het weekend voor de srefidensiviering tijdelijk opengesteld voor het verkeer.

Publicidade

Bij het deel tussen de Prinsen- en Dr. Sophie Redmondstraat moeten er volgend jaar nog werkzaamheden aan de hoofdriolering worden uitgevoerd. De volledige oplevering van de werkzaamheden, inclusief riolering, bovenbouw van de weg, bebording en belijning is gepland voor volgend jaar mei.

Minstens drie momenten zijn er, waarbij de werkzaamheden vertraging hebben opgelopen. De eerste stagnatie werd veroorzaakt door een asbestbuis die vervangen moest worden bij de kruising met het Molenpad. Langs de asbestbuis liepen er ook hoogspanningskabels van de NV Energie Bedrijven Suriname.

Ten tweede kreeg de aannemer wat meerwerk om de overkluizing te maken nabij de Limesgracht. “Bij het opengooien zijn wij verschillende nutsvoorzieningen tegengekomen. In dit geval kon het werk niet met machines worden uitgevoerd, maar met de hand om het werk met de nodige tact en nauwkeurigheid uit te voeren,” laat de projectmanager weten.

Eind september zijn er ook als gevolg van de regen stagnaties tijdens de rioleringswerkzaamheden opgetreden. De issues die zich  kunnen aandienen, zal samen met de nutsbedrijven redelijk snel opgelost worden.

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar