spot_img
spot_img

Gebied tussen Tammansari en De Hulp haast achter rookwolk verdwenen

Atualizado há

- Publicidade -

Het gebied tussen Tammansari en De Hulp is volledig met rook omhuld. Dit geeft de brandweer te Tammansari door aan LPM news.

Van morgen omstreeks 7uur kwam LPM ter oren dat Richelieu geheel achter een rookwolk verscholen was. De bewoners gaven door dat ze reeds 2 dagen last van de rook hebben en klaagden van branderige ogen en pijnlijke keel.

ADVERTENTIE

LPM news heeft contact opgenomen met brandweer Tammensari en die gaven door dat er het afgelopen weekend te veel bos- en grasbranden geweest waren langs de oost- west verbinding. Dit heeft als gevolg dat de rook is blijven hangen rond het hele gebied. Vanaf Tammansari tot en met de Hulp is de rook aanwezig.

- Publicidade -

Wanneer de rook zal wegtrekken hangt allemaal af van de wind, geeft de brandweer aan. Voor nu is het advies van de brandweer aan de bewoners om de ramen gesloten te houden en het liefst mond en neuskapjes te gebruiken. Aan de auto bestuurders wordt gevraagd zoveel mogelijk met hun lichten aan te rijden.

Ook wordt een beroep op de gemeenschap gedaan niet zomaar brand te stichten daar de bossen en het gras nu erg droog zijn en het vuur snel uit de hand kan lopen met alle gevolgen van dien.

Foto: LPM news

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: