spot_img
spot_img

Fly AllWays voert aantal repatriatie vluchten uit

Het vliegmaatschappij Fly AllWays is bezig een aantal repatriatie vluchten uit te voeren om gestrande passagiers van Brazilië, Curaçao, Cuba terug te vliegen naar hun land.

Atualizado há

- Publicidade -

Op schema staat een vlucht Paramaribo naar Belém gepland op 18 mei. Gestrande Brazilianen in Suriname hebben de gelegenheid om een ticket aan te schaffen bij het kantoor van het bedrijf. Deze personen zullen overgevlogen worden met de Fokker 70 vliegtuig die het bedrijf heeft aangeschaft. Op schema staat een vlucht gepland voor Curaçao en ingezeten van Curaçao die hier gestrand zijn hebben uiterlijk tot 12 mei de gelegenheid om zich te registreren bij het bedrijf. Personen die al beschikten over een vliegticket van het bedrijf, mogen die overboeken.

Op 8 mei heeft het Fly AllWays een vlucht uitgevoerd naar Havana, Cuba. Daarbij zijn 64 Cubanen die in Suriname waren gestrand terug in Cuba. Deze vlucht is mogelijk gemaakt na intense inspanning vanuit de autoriteiten vanuit Cuba en Suriname.  De vlucht werd goedgekeurd voor uitvoering rekening houdend met het feit dat de grenzen in beide landen gesloten zijn om de verspreiding van de Covid-19 te voorkomen.

Foto: Archief LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: