spot_img
spot_img

Ferrier en Bilkerdijk bereiken overeenkomst

Atualizado há

- Publicidade -

Lilian Ferrier, minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) en de voorzitter van de Bond van Leerkrachten bij het Technisch Onderwijs (BLTO), René Bilkerdijk hebben op woensdag 17 april, tijdens een vergadering een overeenstemming bereikt omtrent het incident op LBO Brokopondo eerder deze maand.

Ferrier en Bilkerdijk zijn overgekomen dat:

  • De bond ervan overtuigd is dat er geen sprake was van ontslag van desbetreffende leerkracht.
  • Partijen stellen dat indien er uitspraken zijn gedaan die mogelijk als verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd, deze worden ingetrokken.
  • De bond in overleg met de inspectie en leiding van het Bureau Lager Beroepsonderwijs, zich zillen buigen over de status van de praktijkleerkrachten en de procedure voor eedaflegging.
  • De bond samen met de leiding van het ministerie op regelmatige basis met elkaar wenst te communiceren.
  • Mede in overweging wordt genomen, het resultaat uit de krutu van maandag 15 april partijen het erover eens zijn, dat het onderwijsproces onmiddelijk wordt hervat.

Na afloop van de vergadering heeft de minister zich positief uitgelaten over de coöperatieve opstelling van de bond. Dit in tegenstelling tot gesprekken met andere bonden in het verleden.

- Publicidade -

De overeenkomst is in tweevoud getekend tussen de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in bijzijn van de Directeur van Onderwijs, de Beleidsadviseur, Onderdirecteur Beroepsonderwijs, Inspecteurs VOJ en overige leden van het Bestuur van de Bond van leerkrachten bij het Technisch Onderwijs.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: