spot_img
spot_img

Enkele besluiten van DNA in huishoudelijke vergadering genomen

Atualizado há

- Publicidade -

Op dinsdag 4 november vond de huishoudelijke vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) plaats nadat Carl Breeveld van DOE de presentielijst had getekend. Tijdens deze vergadering zijn enkele vaste commissies gewijzigd. Tevens is het besluuit genomen om af te zien van drie van de vier buitenlandse reizen. Slechts naar de vergadering van de Interparlementaire Unie, die vijftig jaar bestaat, zal worden gegaan.

 
Paul Somohardjo en Ronny Tamsiran van Pertjajah Luhur zijn op de vergadering van 3 november vervangen als commissievoorzitters van respectievelijk Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Handel en Industrie (HI) en Binnenlandse Zaken.  Henk Ramnandanlal (PALU) neemt nu de plaats in als voorzitter van de vaste commissie voor LVV, terwijl Ronnie Brunswijk (ABOP) de commissie voor HI nu mag leiden. In deze commissie zijn verder Lachman en Abdoel vervangen door Joan Dogojo (NDP) en Marinus Bee (ABOP). André Misiekaba is nubij de commissie Binnenlandse Zaken voorzitter.

Er zijn vooraf adviezen uitgebracht betreffende begrotingen van diverse ministeries. De voorbereiding van een deel van de begrotingen is af. Donderdag 6 november komt De Nationale Assemblee opnieuw in huishoudelijke vergadering bijeen om enkele preadviezen te bespreken.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: