spot_img
spot_img

Elektriciteitstarieven niet verhoogd

Klanten kunnen verbruik energie zelf herberekenen

Atualizado há

- Publicidade -

De N.V. Energie Bedrijven Suriname deel mee dat de tarieven voor elektriciteit niet verhoogd zijn. De afgelopen periode is er in de media de roep geuit dat de elektriciteits tarieven verhoogd zijn; het laatste is niet correct stelt EBS. Als gevolg van diverse omstandigheden is er bij een aantal klanten de meterstand voor lange tijd niet opgenomen, maar heeft er een berekening plaats gevonden op basis van de laatste opgenomen meetgegevens. De N.V. EBS is de afgelopen periode gestart met het inlopen van deze achterstallige opnamen.

Vanwege het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten. Mag de klant, na zelf evaluatie van zijn verbruiksgedrag, de indruk hebben dat zijn verbruikskosten hoger zijn, kan hij de meteropname zelf doen en daarmede een herberekening aanvragen bij de N.V. EBS. Herberekeningen kunnen momenteel bij voorkeur aangevraagd worden via het email adres customerservices@ebs.sr en het telefoonnummer 175.

Aan klanten worden beleefd verzocht om over het algemeen de meterstand zoveel als mogelijk zelf door te geven via de diverse kanalen: sms, 175, online via www.nvebs.com.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: