In tegenstelling tot eerdere berichtgeving als zou de End of the Month bonusactie van Telesur zou stoppen, kunnen prepaid klanten van Telesur op 24 november toch nog profiteren van deze actie. In de loop van de maand zouden klanten geïnformeerd worden over de stopzetting van de actie. Waarrom de bonus toch verstrekt wordt is niet bekend.

 

Publicidade

Duizenden klanten hadden hun onvrede geuit over het stopzetten van de actie. Op zaterdag 22 november kregen ze horen via een sms-bericht dat dat zij maandag 24 november mogen opwaarderen tegen de voorwaarden van de End of the Month bonus.

 

Ruim twee weken geleden maakte Telesur bekend dat er andere acties zouden worden gevoerd die langer zouden duren. “Klanten hoeven niet meer te wachten op eind van de maand om een voordeel te halen. We hebben het gedrag van onze klanten voor opwaarderen, sms-en en bellen geanalyseerd en zijn tot de conclusie komen dat de End of the Month bonus en de huidige pakket opbouw de klantbehoefte niet meer dekken”, aldus de woordvoerde van Telesur, Roy Belfor. Volgens hem komt het met een nieuw pakket om de meerwaarde van de prepaidklanten te vergroten.

Comentar

Comentar