spot_img
spot_img

Echtpaar mishandeld ex-vriendin van man

Atualizado há

Een echtpaar is op Kwatta aangehouden voor mishandeling van een ex-vriendin van de man.

De man ging ongeveer anderhalf jaar geleden weg bij zijn getrouwde vrouw om in te wonen met de intussen ex-vriendin. Zij bracht echter een einde aan de relatie omdat de man haar mishandelde. De man ging terug bij zijn getrouwde vrouw die hem weer in huis nam.

Het echtpaar S. deed op dinsdag 3 november het adres van de ex-vriendin aan om de kleren van de man op te halen. Daar aangekomen merkte meneer S op dat zijn ex-vriendin met een ander man stond te praten. Dit schoot hem in het verkeerde keelgat en hij maakte ruzie met de vrouw.

De gehuwde vrouw vond het nodig zich ook met de zaak te bemoeien.

Het echtpaar S. viel de ex-vriendin aan. Er ontstond een chaotische situatie, aangezien andere mensen in de buurt zich zijn gaan bemoeien met de zaak. De ex-vriendin liep letsels op in het gezicht. De politie werd ingeschakeld en deed het adres aan voor onderzoek. De politie was genoodzaakt het echtpaar aan te houden. Angela K. werd ook als verdachte van de mishandeling in beeld gebracht en aangehouden. Het echtpaar S. en Angela K.  zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: