spot_img
spot_img

EBS-contract met N.V. AMPS gaat mogelijk niet door

Atualizado há

Op 4 december 2014 heeft de Waarnemend directeur van de Energie Bedrijven Suriname (EBS), Willy Duiker, een contract getekend met directeur Andrew Baasaron van N.V. Advanced Management of Power Systems (N.V. AMPS) voor levering van materiaal ter waarde van ruim US$ 1,9 miljoen. De naam van N.V. AMPS is echter gewijzigd in N.V. Advanced Management of Power Systems Engineering, afgekort N.V. AMPS Engineering. Het contract dat het energiebedrijf heeft met de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) voor de financiering hiervan, zal gewijzigd moeten worden.

 
Registratie van de nieuwe naam in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken is op 13 oktober 2014 geschied terwijl de gewijzigde statuten op 21 oktober 2014 zijn gepubliceerd in het Advertentieblad van de Republiek Suriname. Op 5 september vond de aanbesteding plaats voor de levering van goederen. Toen reeds was de naam gewijzigd, maar nog niet goedgekeurd. In december 2014 toen het contract werd ondertekend, waren de wijzigingen al doorgevoerd.

 

NPS parlementariër Arthur Tjin-A-Tsoi (NPS) heeft deze kwestie ook onder de aandacht van waarnemend procureur-generaal Roy Baidjnath Panday gebracht. Tjin-A-Tsoi heeft wel nog geen documenten verstrekt aan De Nationale Assemblee en de pers, want hij wil het Openbaar Ministerie eerst de ruimte geven om het onderzoek te plegen in drie kwesties die hij heeft aangekaart.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App