spot_img
spot_img

Duorijder bromfiets overlijdt in ziekenhuis

Atualizado há

- Publicidade -

De 17-jarige Julien Wielingen, die betrokken was bij een verkeersongeval op  6 augustus in de Indira Gandhiweg is in het ziekenhuis overleden. Met het overlijden van Julien staat de verkeersbarometer op 41.

Julien zat als duorijder op een bromfiets die bestuurd werd door zijn neef J. K. De bromfietsbestuurder reed op dinsdag 6 augustus, met een hoge snelheid, op het rijwielpad langs de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van Pontbuiten kwam de bromfiets tegen enkele planken aan. Deze planken waren over een plas water voor een handelszaak geplaatst om het voor klanten mogelijk te maken de zaak binnen te stappen, zonder door het water te moeten waden.

J.K. en Julien kwamen te vallen en liepen verwondingen op. Per ontboden ambulance werden zij overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Julien werd in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op 7 augustus kwam te overlijden.

- Publicidade -

De politie van Latour, die belast is met het onderzoek in deze zaak, heeft na afstemming met het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam van Julien Wielingen voor obductie in beslag genomen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: