spot_img
spot_img

Dronken bestuurder rijdt fietser dodelijk aan

Atualizado há

- Publicidade -

De 63-jarige fietser Marlene Biharie is op maandag 17 juni omstreeks 04.40 uur dodelijk aangereden door busje aan de Tourtonnelaan. Op de locatie trof de politie het levenloos lichaam van Biharie aan samen met enkele lege tassen, een zijspiegel en een bumper. De bumper en zijspiegel bleken van het busje van de veroorzaker te zijn. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Nabestaanden van het slachtoffer verklaarden dat de vrouw al 29 jaar krantenverkoopster was en dat zij op weg was om de kranten op te halen. De bestuurde van het busje heeft de vrouw aangereden en is doorgereden. De politie van het ressort Centrum kreeg de melding binnen en  speelden daarop in toen zij met het dienstvoertuig vanuit het politiebureau vertrokken, een busje  met één lekke band voor hun zag rijden. De politieambtenaren kregen het vermoeden dat dit busje bij de aanrijding betrokken moest zijn geweest en zetten de achtervolging in.

Het is de politie gelukt om de bestuurder tot stilstaan te dwingen. Bij de controle merkten de politiemannen dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Verder merkten zij op dat de zijspiegel en een bumper ontbraken aan het voertuig. De 36-jarige bestuurder J.S. werd naar het politiebureau overgebracht en onderworpen aan een blaastest. Hij blies 960 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

- Publicidade -

De verdachte zal na zijn ontnuchtering worden voorgeleid. Het busje en de overige goederen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Marlene Biharie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de fietser staat de verkeersbarometer landelijk op 31.

Foto: Social Media

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: