spot_img
spot_img

Drie rovers aangehouden

Atualizado há

- Publicidade -

De 41-jarige Romeo P., de 25-jarige Enrico M., en Raphael B., zijn op zondagavond 2 februari na een melding van het Command Center, opgespoord en aangehouden door de politie van Latour. Dit drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal middels geweldpleging bij een Chinese winkelpand te Goede Verwachting.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de criminelen bij sluitingstijd de benadeelde en zijn gezin hebben overrompeld en mishandeld. Zij gingen er vandoor met de dagopbrengst en enkele goederen uit de winkel, waarna zij met een voertuig wegreden.

Het lukte een gemengde eenheid van de politie om de vluchtauto klem te rijden aan de Ramgoelamweg. In het voertuig zijn de verdachten Romeo P., en Enrico M., aangetroffen met een deel van de goederen. De politie trof ook een vuistvuurwapen in het voertuig aan. De goederen en het wapen zijn in beslag genomen.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, lukte het de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Arrestatie – Team om de derde verdachte Raphael B., aan te houden. Ondanks het feit dat deze crimineel ook kompaan is van de twee verdachten voornoemd, is hij ook als verdachte aangemerkt in een andere zaak die in onderzoek is bij de politie van Munder. Zowel Raphael als zijn kompanen Romeo en Enrico zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

- Publicidade -

Alle drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: