spot_img
spot_img

Drie personen met vals Surinaamse rijbewijze in de kraag gevat

Atualizado há

- Publicidade -

Het is verboden om met een vals Surinaams rijbewijs deel te nemen aan het verkeer. Dit heeft de 24-jarige autobestuurder Chesron P., tijdens een verkeerscontrole van de politie op 23 juni ondervonden nadat hij werd aangehouden voor het rijden met een vals Surinaams rijbewijs. Deze 24-jarige is niet de enige die met een vals rijbewijs reed. Tijden het onderzoek is gebleken dat valse Surinaamse rijbewijzen verkocht worden voor een bedrag tussen de SRD 1000 en SRD 2000.

Voor het verdere onderzoek werd Chesron P. en het vals rijbewijs overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie. Hangende het onderzoek is Chesron in verzekering gesteld. Tot nu toe heeft het onderzoek van de afdeling Fraude uitgewezen dat twee kompanen van Chesron zich ook schuldig hebben gemaakt aan het rijden met een valse rijbewijs. Ze zijn in beeld gebracht zijn aangehouden en in verzekering zijn gesteld. In deze gaat het om de verdachten de 21-jarige Ogelvi, K. en de 24-jarige Xavier, E. Bij Ogelvi is ook een vals rijbewijs op zijn naam aangetroffen en inbeslaggenomen. Bij een onderzoek in de woning van  Xavier zijn een printer, een laptop, een aantal blanco pvc kaarten en een aantal valse rijbewijzen aantroffen.

Xavier heeft verklaard dat hij valse rijbewijzen vervaardigt die hij voor  bedragen tussen de SRD 1.000 en SRD 2.000 verkoopt  aan zij die dat willen. Xavier, Chesron en Ogelvi zijn opgesloten ter zake valsheid in geschrifte. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen en opsluitingen zullen volgen.

- Publicidade -

Foto: KPS

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: