spot_img
spot_img

Drie aanhoudingen in kwestie in beslaggenomen Amerikaanse dollars

Atualizado há

- Publicidade -

Drie mannen zijn aangehouden in de zaak waarbij de politie van het bureau Corantijn in het district Nickerie meer dan US$ 1 miljoen in beslag heeft genomen. Tijdens de surveillance in de omgeving van de Clara-sluis zagen de wetsdienaren dat een voertuig geparkeerd stond nabij de sluis. De politieambtenaren besloten te onderzoeken waarom het voertuig daar geparkeerd stond.

Bij het zien van de politie reed de bestuurder van het voertuig met hoge snelheid weg. De wetsdienaren zetten vervolgens de achtervolging in omdat zij het gedrag van de autobestuurder verdacht vonden. Het gelukte de politie om het voertuig klem te rijden. Op dat moment zaten drie mannen in het voertuig namelijk: de 34-jarige chauffeur Mahinder R., de 40-jarige Jurmen S., de 46-jarige Andre P.

Tijdens het controleren van het voertuig stuitte de politie op een groot geldbedrag Amerikaanse dollars. Het trio werd aangehouden ter zake overtreding van de Deviezen Wet, Wet tegen gaan Smokkel en de Wet Strafbaarstelling Money Laundering. De verdachten werden vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Deze strafzaak is inmiddels voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie.

- Publicidade -

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: