Integriteit, anticorruptie, transparantie, betrouwbaarheid zijn kernwaarden die de politieke partij Democratie Ontwikkeling in Eenheid (DOE) nog steeds hoog in het vaandel houdt. De partij heeft nu een aangepast ontwikkelings visie en plan zegt de voorzitter van de politieke partij Democratie Ontwikkeling in Eenheid (DOE), Steven Alfaisi, tegenover LPM news.

Steven Alfaisi – Democratie Ontwikkeling in Eenheid (DOE)

DOE heeft maandag een persconferentie belegd in ‘Ons Huis’ waar ze een uiteenzetting heeft gegeven hoe ze de verkiezingen in zal gaan en welke traject ze zal volgens naar de verkiezingen van 2020. De voorzitter maakt duidelijk dat de DOE altidj standvastig is geweest en is gebleven. De partij zal zich nu voornamelijk richten op de ‘Sranan sma’, de Surinamer die in het middelpunt staat van alle ontwikkeling. De randvoorwaarden moeten voor de Surinamer gecreerd worden zodat die tot bloei kan komen. De partij is van mening dat ieder persoon moet kunnen genieten van een stukje welzijn en dan heeft het niet per se te maken met politiek.

DOE-voorzitter betreurt het dat politici denken dat het alnd van hun is. Het vertrekken van een stuk perceel of een gezondheidskaart is het recht van ieder burger en geen gunst benadrukt hij. Het volk is volgen hem de eigenaar van het land. Ontwikkeling is voor hem het zorgen dat iemand zelfstandig kan groeien en niet door iemand te regelen met baan. Alfaisi zegt dat de Surinamers een keuze gaan moeten maken waarbij ze niet meer gaan voor populariteit, show, voedselpakketten maar kiezen voor hun eigen ontwikkeling. Ze gaan moeten kiezen voor leiders die instaat zijn het land naar grotere hoogtes te brengen.

Foto: Facebook/DOE

Comentar

Comentar