spot_img
spot_img

Directie verbaasd over actie personeel

Extra kosten gemaakt door actie personeel

Atualizado há

- Publicidade -

De NV Luchthavenbeheer heeft kennis genomen van de in de media gedane uitspraken door de voorzitter van de Bond Personeel in dienst van de NV Luchthavenbeheer (BPLB) en wenst met klem te benadrukken dat er steeds gekozen is voor open dialoog en er wederzijdse voorstellen zijn gedaan. Het verbaasd de directie daarom dat op woensdag onaangekondigd het personeel in beraad is gegaan, met als gevolg een verlate afhandeling van de amsterdam vlucht van de SLM. De afhandeling is opgevangen door de directie & staf en heeft verder als gevolg gehad dat er onnodige extra kosten zijn gemaakt en schade is ontstaan.

Luchthavenbeheer heeft steeds weer tijdens diverse presentaties enof onderhandelingen, transparantie in de bedrijfsvoering c.q financiele cijfers gegeven aan de bond. Voorstellen die vanuit de zijde van lhb zijn gedaan zijn verworpen en het laatste in deze was het tegenvoorstel van de bond, waarbij de unificatie van de koers wordt geeist. De nodige exercities van wat haalbaar is, is ook op diverse momenten gedaan.

Het is algemeen bekend dat de Luchthavenbeheer in het bijzonder vanwege de Covid-19 pandemie, maar ook vanwege andere invloeden in een overmachtssituatie is komen te verkeren. De inkomsten van het bedrijf zijn met meer dan 85% omlaag gegaan. Desondanks heeft de directie met enorme inspanningen de salarissen van de afgelopen 9 maanden kunnen veiligstellen.

- Publicidade -

De directie betreurt daarom de wijze van de onlangs gevoerde actie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: