— Foto: Digicel

Digicel heeft vandaag een upgrade van haar netwerk in Suriname bekendgemaakt, met de belofte van tien keer sneller internet dan voorheen en tien keer zoveel plezier. Voor het overgrote deel van Digicel klanten zal de overstap naar het LTE-netwerk van Digicel niet alleen een hele nieuwe wereld van entertainment en digitale betrokkenheid openen, maar ook mogelijkheden voor het gehele land laat Deonarine Gopaul, CEO voor Suriname, weten.

Volgens de CEO heeft  Digicel op dit moment e 60% LTE-dekking in gebieden als Paramaribo en Wanica en Digicel zal dat dat in de komende maanden verder uitbouwen. Gopaul ging verder met uit te leggen dat naast het aanbieden van een sneller, sterker LTE-netwerk, als een Digitale Operator, het app-aanbod en de onlangs geïntroduceerde Digicel Prime Bundels, een combinatie van functies en diensten bieden die klanten helpen om hun beste digitaal leven te ervaren. De Digicel Prime Bundels bevatten minuten en berichten, en toegang tot Digicel’s reeks van zeven apps. Op een Digicel Prime Bundel heeft elke app binnen het ecosysteem een royale hoeveelheid toegewezen data, plus een aanzienlijke hoeveelheid any-use data die gebruikt kan worden voor apps die niet in de bundel zijn opgenomen.

Publicidade

Inbegrepen in de reeks van zeven apps zijn: BiP voor gemoderniseerde berichtgeving, video- en spraakoproepen, gaming en marktplaatsen; Billo voor cloudopslag; D’Music voor muziek; GoLoud voor 10 lokale radiostations en podcasts; PlayGo voor tv-streaming; en SportsMax voor alles dat te maken heeft met sport. En, bovenop dat alles, is er de MyDigicel app, Digicel’s zelfzorgbestemming.

“We zijn enorm verheugd dat wij vandaag in staat zijn de roep van onze klanten om snel internet, te kunnen beantwoorden”, zei Deonarine. Met de Digicel Prime Bundels zorgt de provider ervoor dat haar klanten meer kunnen genieten van de dingen waar ze van houden. De Digicel Prime Bundels zijn ongeëvenaard in de markt, niets anders komt in de buurt, en wat de klanten ook doen, Digicel heeft een app en een digitale ervaring voor hen, wat betekent dat ze meer kunnen doen, meer kunnen ervaren, meer kunnen lachen, meer kunnen delen, meer kunnen luisteren, meer kunnen spelen en meer herinneringen kunnen maken samen met Digicel.

Comentar

Comentar