Digicel heeft vandaag haar kerst promocampagne gelanceerd waarbij alle Digicel klanten kans kunnen maken op het winnen van een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Het gaat om een eigendomsperceel met een oppervlakte van 466 vierkanten meter. Het beschikbaar stellen van een perceel aan haar klanten heeft ook te maken met heit feit dat Digicel haar 12- jarig bestaan op 29 november viert.

Tijdens een persconferentie vandaag gaf Eugenie Haynes, aan dat een onderzoek heeft uitgewezen dat tussen de 18.000 tot 20.000 personen in Suriname behoefte hebben aan een stuk perceel. Door een perceel uit te reiken aan een persoon hoopt Digicel ten minste 1 Surinamer een goede start te geven. Digicel houdt het niet alleen bij het verloten van een perceel. 11 andere klanten kunnen een jaar lang data winnen in verband met deze actie die op 15 november van start gaat en tot 15 januari 2020 duurt.

Haynes legt uit dat Digicel in 12 jaren tijd heel veel heeft kunnen bewerkstelligen. Zo is in 2018-2019 gewerkt geworden aan het upgraden van de netwerk. De upgrade heeft plaatsgevonden in Paramaribo, Wanica, Sipaliwini, Para en Marowijne. Er is volgens haar nu meer bereikbaarheid in gebieden waar de bereikbaarheid moeilijk was, voornamelijk in het verre binnenland van Suriname.

Omdat Digicel jarig is werd er bij deze gelegenheid een Digicel taart gesneden. De winnaar van de Digicel actie Droomreis naar El Clasico’, Latoya Dawsa, kreeg eveneens ter plekke symbolisch haar twee vliegtickets naar Barcelona, Brazilië overhandigd. Digicel bekostigt de volledige reis en onkosten van haar en haar partner. Dit heeft Digicel gedaan samen met de KLM.

Foto’s: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar