spot_img
spot_img

Defensie lanceert meldpunt molest op de werkvloer

Meldpunt bestemd voor vrouwen en mannen

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Defensie heeft vanaf nu een meldpunt voor molest op de werkvloer. Het meldpunt werd gisteren gelanceerd. Minister van Defensie Krishna Mathoera legt uit dat tijdens haar bezoek aan de diverse krijgsmachtsdelen van het leger dit onderwerp aan de orde is gekomen. Het gaat om een leger organisatie waarbij er hiërarchische verhoudingen gelden. Dit heeft als gevolg dat men minder durft om onder andere hun meerdere aan te klagen. De minister merkt op dat er angst is op de werkvloer.

Doordat er angst is op de werkvloer leiden slachtoffers van molest op de werkvloer eronder. Hun bevorderingen worden achtergehouden. De minister heeft een speciaal team in het leven geroepen die belast is met dit project. Vertrouwenspersonen zijn geïdentificeerd om het meldpunt te draaien en er zijn klachtprocedures ingesteld. De minister geeft aan dat in het leger duidelijk moet zijn dat molest op de werkvloer niet mag.

Mathoera legt uit dat niet alleen vrouwen slachtoffer kunnen worden van molest op de werkvloer. Ook mannen kunnen slachtoffers worden. Vanwege dit aspect is er zowel een vrouw als een man in het team van het meldpunt geplaatst.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: