spot_img
spot_img

Dalende brandstofprijzen resulteren in aangepaste ticketprijzen

Atualizado há

- Publicidade -

Vanwege de dalende brandstofprijzen van de afgelopen hebben de vliegmaatschappijen de vliegtarieven moeten aanpassen. “De ticketprijzen zijn aangepast”, zegt Anoepkoemar Bhaggan, voorzitter van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (Asra).

 

De afgelopen weken zijn de benzineprijzen redelijk gedaald. Alvorens de vliegmaatschappijen de ticketprijzen aanpassen, moet volgens de voorzitter eerst gekeken worden naar de tarievenopbouw en hoeveel de brandstoftoeslag precies is. Naar zeggen van Bhaggan hebben enkele vliegmaatschappijen, zoals Insel Air, Caribbean Air en SLM, het hele jaar door hun prijzen aangepast. Ook diverse acties van bijvoorbeeld SLM werden aangeboden waarbij de ticketprijs van bijvoorbeeld Aruba van USD 386 verlaagd werd naar USD 275. “In de vakantieperiode kon men ook met zijn tweeën voor maar USD 600 op reis”, aldus de Asra voorzitter.

- Publicidade -

 

Albert Alleyne van Consumentenkring Suriname: “De vliegmaatschappijen kunnen gemakkelijk de prijzen controleren en aanpassen”. Volgens hem is het niet moeilijk voor vliegmaatschappijen om hun prijs eventueel omlaag te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: