De cubaan is woensdag 18 maart aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten voor deze daad. De verdachte Delmaris heeft zijn ex-vrouw vastgebonden omdat die geen andere vriend mag hebben. De liefdesrelatie tussen Delmaris en zijn partner is beëindigd nadat zij vanuit Cuba in Suriname waren aangekomen. Zij wonen nog wel in hetzelfde appartement. Tijdens een woordenwisseling mishandelde Delmaris zijn ex-vriendin en om te voorkomen dat zij het appartement zou verlaten bond hij haar vast en ook haar twee vriendinnen die op dat moment ook in het appartement waren.

Op dinsdag 17 maart kreeg de politie van het bureau Centrum een melding dat vrouwen in gijzeling werden gehouden in het appartement. De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof de drie slachtoffers aan die uit hun benaderde positie bevrijd werden. De vrouwen deden aangifte van vrijheidsbeneming tegen Delmaris waarbij zij ook aangaven dat hij hun bedreigd had met een vuurwapen. Op dat moment was de verdachte Delmaris niet ter plaatse.

Publicidade

De volgende dag  meldde Delmaris zich aan op het politie bureau Centrum. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Delmaris, hangende het onderzoek, ingesloten.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar