Er zijn 16 nieuwe positieve Covid-19 gevallen bij wat de teller op 277 brengt. Het aantal personen dat in quarantaine is geplaatst is eveneens gestegen naar 333. Inmiddels heeft Suriname zeven Covid-19 dode gehad. Deze zevende geval is op 18 juni bijgekomen. Op dag basis gaat de Covid-19 teller alleen maar omhoog en het blijft maar stijgen. Het gaat al richting de 300 gevallen.

Er is sprake van community spreading waardoor de gevallen van verschillende buurten en uit het geheel land komen. Op basis van melding die via onder andere de hotline binnenkomt wordt er ingespeeld. Verschillende personen in verschillend leeftijdsklassen zijn besmet. Er behoren kinderen zowel senioren burgers tot de groep. Er zijn artsen, verpleegkundigen, politieambtenaren, personen uit het leger en zelfs personen uit het Covid-19 managementteam besmet geraakt met het virus.

Publicidade

Personen die de straat opgaan worden daarom gevraagd om een mondbedekking op te doen en continue de handen te reinigen. Daarnaast moet de 1,5 meter afstand ten alle tijden in acht worden genomen.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar