spot_img
spot_img

Covid-19 teller gestegen naar 277 gevallen

Het aantal positieve Covid-19 gevallen is vandaag weer gestegen met 16 nieuwe gevallen.

Atualizado há

- Publicidade -

Er zijn 16 nieuwe positieve Covid-19 gevallen bij wat de teller op 277 brengt. Het aantal personen dat in quarantaine is geplaatst is eveneens gestegen naar 333. Inmiddels heeft Suriname zeven Covid-19 dode gehad. Deze zevende geval is op 18 juni bijgekomen. Op dag basis gaat de Covid-19 teller alleen maar omhoog en het blijft maar stijgen. Het gaat al richting de 300 gevallen.

Er is sprake van community spreading waardoor de gevallen van verschillende buurten en uit het geheel land komen. Op basis van melding die via onder andere de hotline binnenkomt wordt er ingespeeld. Verschillende personen in verschillend leeftijdsklassen zijn besmet. Er behoren kinderen zowel senioren burgers tot de groep. Er zijn artsen, verpleegkundigen, politieambtenaren, personen uit het leger en zelfs personen uit het Covid-19 managementteam besmet geraakt met het virus.

Personen die de straat opgaan worden daarom gevraagd om een mondbedekking op te doen en continue de handen te reinigen. Daarnaast moet de 1,5 meter afstand ten alle tijden in acht worden genomen.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: