spot_img
spot_img

Covid-19 management team voert gesprekken met sectoren

Het Covid-19 Management Team zal gesprekken voeren met verschillende sectoren deze week om na te gaan hoe zij weer operationeel kunnen zijn.

Atualizado há

- Publicidade -

Het managementteam zal de gesprekken voeren samen met het ministerie van Volksgezondheid. Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid, geeft aan dat ze van de ondernemers en organisaties wil weten wat ze van plan zijn te doen en welke algemene en sectorspecifieke veiligheidsregels zij zullen incorporeren in hun bedrijvigheid. Deze maatregelen moeten Covid proof zijn.

Restaurants bijvoorbeeld mogen nog niet normaal opengaan. Ze moeten eerst beschikking over een de nodige certificering van het ministerie van Volksgezondheid. Veira geeft aan dat het hier gaat om horecabedrijven, sportcentra, religieuze organisaties, vermakelijkheidsgelegenheden en openbaar transportbedrijven. De samenscholings maatregel is verruimd van 10 naar 50. Dit betekent echter niet dat casino’s hun deuren mogen openen benadrukt Veira.

Volksgezondheid is ook bezig gesprekken te voeren met departementshoofden van de verschillende ministeries zodat de dienstverlening naar de samenleving volgens de Covid-19 maatregelen geschied.

- Publicidade -

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: