spot_img
spot_img

Covid-19 gevallen gestegen naar 130

Het aantal Covid-19 gevallen is inmiddels gestegen naar 130 gevallen.

Atualizado há

- Publicidade -

Dagelijks wordt de Covid-19 teller op de Covid-19 site bijgewerkt omdat er elke keer meer gevallen bij komt. Het aantal actieve gevallen is nu gesteld op 119. Suriname telt 2 corona doden en 9 personen zijn tot nu volledig hersteld van het virus. Van de positief besmette personen bevinden zes personen zich op de Intensive Care Unit (ICU).

Op de ICU van het Wanica Ziekenhuis bevinden zich drie personen en in het Sint Vincentius Ziekenhuis liggen drie personen. Deze mededeling deed de volksgezondheiddirecteur Cleopatra Jessurun tijdens de dagelijks Covid-19 persconferentie. Ze vertelde eveneens dat in het Wanica Ziekenhuis momenteel 58 personen zijn die positief zijn getest op het Covid-19-virus. In Residence Inn bevinden zich 50 positief geteste personen die geïsoleerd. Deze personen hebben matige klachten tot geen klachten.

Gisteren zijn zeven personen die positief bleken te zijn vervoerd naar het Wanica Ziekenhuis. Van het aantal positief geteste personen zijn zestien buitenlanders en de overige zijn Surinamers.

Momenteel is sprake van clusterbesmettingen, hetgeen betekent dat een besmette persoon meerdere personen in zijn of haar directe omgeving kan besmetten. Dat is dan ook de oorzaak dat het aantal Covid-19 besmette personen in rap tempo aan het toenemen is. Tegelijkertijd wordt bij het positief testen van een persoon meteen aan contact tracing gedaan, waarbij iedereen waarmee deze persoon in contact is geweest, in beeld wordt gebracht en gelijk getest.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: