spot_img
spot_img

Copa Airlines voert zaterdag inaugurele vlucht naar Suriname

Atualizado há

- Publicidade -

De Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines zal zaterdag haar inaugurele vlucht naar Suriname uitvoert. Copa Airlines heeft de afgelopen periode zich klaargemaakt om Suriname rechtstreeks in verbinding te brengen met Panama. Zaterdag wordt de vliegmaatschappij verwelkomd op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Het halen van Copa Airlines naar Suriname biedt het reizende publiek veel meer alternatieven aan ten opzichte van de huidige vliegroutes.

De Panamese luchtvaartmaatschappij zal wekelijks op de woensdag en zaterdag rechtstreeks van Suriname naar Panama (visa-versa) vliegen. Vanuit Panama kunnen passagiers meer dan tachtig bestemmingen bereiken. Met Copa Airlines kunnen passagiers zich verplaatsen naar Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Timothy Mendonça, directeur van Luchthavenbeheer, zegt dat Suriname momenteel zwaar gepromoot wordt in de tijdschriften op de airport in Panama en op de vluchten van Copa Airlines. De wifi-code op de business lounge is ‘Surinam’. Ook op sociale media promoot de vliegmaatschappij Suriname als haar nieuwste vliegbestemming.

- Publicidade -

Copa Airlines is een van de grootste spelers binnen de luchtvaartsector in de Amerika’s en gebruikt Panama als een hub. Ze vervoert meer dan 14 miljoen passagiers op jaarbasis. Dat is een enorme exposure voor Suriname. “Het is een bijzondere set om zo een grote speler naar Suriname te halen,” aldus Mendonça. Naast de toerismesector zullen ook voor andere sectoren die met handel te maken hebben nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Foto: Google

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: