spot_img
spot_img

CLO-collectief zet Hooghart af als voorzitter

CLO-collectief gaat onderhandelingen met regering verder afhandelen.

Atualizado há

- Publicidade -

De Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) collectief heeft Ronald Hooghart als voorzitter afgezet. Michael Miskin, trekker van het CLO-Collectief, geeft aan dat het CLO-collectief naar de rechter stapt. Ze zijn al naar de rechter geweest en er zullen meer rechtszaken volgen tegen Ronald Hooghart die eerder duidelijk heeft gemaakt nog steeds de voorzitter is. Gisteren was er een vergadering van de bonden die zich hebben gekeerd tegen Hooghart en bijeen zijn gekomen in CLO-collectief.

Miskin legt uit dat het een heel moeilijk zaak is. Er zijn overeenkomsten gesloten met de vorige regering waaraan uitvoering gegeven moet worden. Daarnaast is er sprake van een scheuring in de organisatie en het collectief heeft te doen met een regering die zich niet aan haar woord kan houden zegt Miskin. Zo legt hij uit dat de regering in eerste instantie beloofd had om de 50 procent loonsverhoging aan ambtenaren toe te kennen. Nu de ambtenaren hun verhoging uitgekeerd moeten krijgen, blijkt dat de regering niet in staat is de verhoging door te voeren.

Er zijn diverse problemen dat het CLO-collectief gaat moeten oplossen. Het collectief heeft een brief verzonden naar Ronald Hooghart. Het collectief zal de onderhandelingen met de regering verder voeren.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: