spot_img
spot_img

Chartervliegtuig ingehuurd voor luchtvracht 

Er wordt een chartervliegtuig ingehuurd bij TUI voor luchtvracht. 

Atualizado há

- Publicidade -

Voor luchtvracht van en naar Nederland, wordt er een chartervliegtuig ingehuurd omdat de luchtvracht nu is stagneert vanwege Covid-19. Het chartervliegtuig is specifiek bedoeld voor vracht en geen personenvervoer. Het initiatief hiertoe is genomen door vrachtbedrijf PICO, gevestigd in Suriname in samenwerking met de Nederlandse counterpart Surinam Air Cargo.

De bedrijven zijn hiertoe overgegaan omdat er een grote vraag naar deze dienst is en veel mensen gedupeerd zijn door de onmacht vanwege het coronavirus. Particulieren als bedrijven moeten het zo lang zonder vracht doen. Denk daarbij aan familiegeschenkzendingen beladen met emotionele waarden, medicijnen en persoonlijke zaken in onderhoud waardoor particulieren direct geraakt worden. Maar ook bijvoorbeeld bedrijven en supermarkten die komen stil te liggen omdat machineonderdelen en foodstuffs niet vervoerd kunnen worden. En dan niet te vergeten groente- en fruitboeren die exporteren en van deze inkomsten moeten leven.

De chartervlucht vertrekt op woensdag 29 april uit Amsterdam. Voor aanleveren van vracht in Suriname geldt dat de chartervlucht op 30 april vertrekt vanaf Zanderij.

- Publicidade -

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: